Άρθρο ” Διπλή Προσωπικότης ”

Άρθρα
Spread the love
588 Views

Οι ”Διπλή Προσωπικότης” δημιουργήθηκαν το 2017. Ο Αντώνης και ο Χρήστος , οι οποίοι αποτελούν το crew, είναι δυο άτομα εντελώς διαφορετικά σε σκεπτικό, απόψεις και χαρακτήρες! Στις περισσότερες συζητήσεις τους έρχονται σε αντιπαράθεση. Παρόλα αυτά συνυπάρχουνε και είναι δεμένοι. Ακόμα και οι επιρροές δεν θα μπορούσαν να ήταν παρά διαφορετικές… Ο Χρήστος ήταν στην πλευρά του low Bap , ενώ ο Αντώνης ήταν πιο πολύ του boom bap. Οπότε εξ ου και η ονομασία Διπλή Προσωπικότης.

Γέννημα θρέμμα Δυτικής Αττικής. Συγκεκριμένα στο Ίλιον. Η πρώτη τους γνωριμία ήταν πριν 20 χρόνια περίπου, όπου από την τότε παρέα τους ήταν οι μοναδικοί στα ακούσματα της hip hop κουλτούρας μας και αυτό ήταν η αφορμή να έρθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Όπως μας δήλωσαν στο Hip Hop Dromologio ” Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο μέρος που κάνουμε τα live μας. Πηγαίνουμε όπου μας καλούνε. Υπάρχουν αρκετά κομμάτια solo στο αρχείο μας αλλά δεν νομίζω να δημοσιευτούν σύντομα. Υπάρχουν πολλές δουλειές που έχουμε κάνει από κοινού που προηγούνται. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να βγει κάποιος δίσκος από σόλο κομμάτια. ”

Αγαπημένη τους ατάκα : ” Όταν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει… λέει μια παροιμία! ”

Facebook : https://www.facebook.com/dipliprosopikotis/

Ακολουθεί ολοκληρωμένη Video συνέντευξη από την εκπομπή Hip Hop Dromologio με τον Apeitharxo Pisto & Nick Maza. Το Βίντεο περιλαμβάνει συνέντευξη από Διπλή Προσωπικότης και διάφορα κομμάτια τους. Στην τελευταία ώρα της εκπομπής οι Διπλή Προσωπικότης, περνάνε μέσα από δύο Hip Hop δοκιμασίες. Στην πρώτη δοκιμασία καλούντε μέσα σε χρόνο 10 δευτερολέπτων να βρούνε τίτλο ή mc από ένα κομμάτι ( 10 στο σύνολο ) 20-25 δευτερολέπτων, ενώ στην δεύτερη δοκιμασία θα τους γίνουν 12 ερωτήσεις όπου θα πρέπει να επιλέξουν 1 από 3 πιθανές απαντήσεις. Λέτε να τις πέρασαν???? Το τελευταίο 5΄ της εκπομπής περιέχει μία εκρηκτική ive παρουσίαση σε δύο κομμάτια τους. Καλή απόλαυση…!!!!! Stay Tuned!!!!

Επιμέλεια Άρθρου : Apeitharxos Pistos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *