Άρθρο Left Hand

Άρθρα
Spread the love
582 Views

Left Hand

Ο Left Hand (Γιώργος) γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1991, μεγαλωμένος και ‘ψημένος’ στα στενά της Ν. Ιωνίας, Αττικής.
Τα πρώτα του μουσικά βήματα, ειδικότερα στην Hip Hop κουλτούρα, ξεκινάνε το 2007 σε ηλικία 16 ετών, όταν στήθηκε από τον ίδιο (με τότε nickname ”mene”) και τους Dopa (Νίκος Φιλιππίδης), Fxr (Φρίξος Χαραλάμπους), το “fuegos team”. To 2011 κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “εν κινήσει”. Το 2009 με 2010 το άλμπουμ “ραπ βόμβα”. Το 2012 εισχωρεί στο crew τους ο skipy G (Γεώργιος Σπαντίδης) και κυκλοφορούν το άλμπουμ με τίτλο “the Best stuff in athens”.

Είχαν πάρει μέρος σε πολλά events και έχουν ανέβει σε γνωστά stage για προσωπικά τους Live όπως στο ”όνομα του Ρόδου” και ”7sins bad city”.
Η αγάπη τους για την Hip Hop κουλτούρα φαίνεται εξ αρχής, ”βλέποντας” όλη την φάση καθαρά δημιουργική και παρεήστικη γνωρίζοντας κόσμο από τις γύρω γειτονιές. Όπως μας δήλωσε γενικότερα μέσα από την ραπ μουσική είχα και έχω πολλούς γνωστούς μα λίγους φίλους!!”
Από το 2013 και αργότερα, όπως και στα περισσότερα crew, παύει να υπάρχει το “fuegos team” αλλά όχι στην καρδιά τους.

Ο λόγος ότι ο καθένας είχε άλλες νοοτροπίες σε θέμα μουσικής και διαφορετικές στιγμές καθημερινότητας και δεν γινόταν να συμβαδίσουν ως συνοδοιπόροι ως το τέλος, ακολουθώντας ο καθένας το δρόμο του.

Το 2019 ο Left Hand κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό του Alboum με την ονομασία “το φυλαχτό μου”, σε παραγωγή, μίξη από low p. 69beats και mastering από “eq beats”.
Αποκλειστικά στο Hip Hop Dromologio, μας δήλωσε ότι μέσα στο 2020 θα κυκλοφορήσει η νέα του δουλειά με συνεργασία ενός δυνατού team όσον αφορά beat, μίξη, mastering και covers.

Γενικότερα για τον Left Hand η μουσική είναι ένα μέσο, βασικά το ωραιότερο μέσο έκφρασης συναισθημάτων απόψεων προβληματισμών, δίχως να χει ταμπέλες και κλισέ! Άλλωστε όπως ο ίδιος έχει πει : “κάτι αγνό έχει τρόπο να φανεί”.

Κανάλι Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCEjyuhWYzLbl-gDd1mc_oUQ/videos

Επιμέλεια άρθρου : Apeitharxos Pistos