Άρθρο O.U.T.

Άρθρα
Spread the love
895 Views

Αποκλειστικά στο Hip Hop Dromologio, άλλο ένα δυναμικό crew ”σκάει” από τα αδέρφια μας του εξωτερικού, εν ονόματι O.U.T. και συγκεκριμένα από Αγγλία. ONCE UPON A TUNE (O.U.T.) από 90’s επιρροές σε newschool και πάλι πίσω σε Boom Bap. Οι O.U.T. αποτελούνται από τρία μέλη, δύο m.c’s – Ανδρέας (BlackSound) και Γιώργος(TERPO41) – και έναν μουσικό παραγωγό – Βαγγέλης (Beto Stonebird) -.

Η όλοι φάση τους ξεκίνησε σαν project από τους BlackSound και TERPO41 με ύφος 90’s και εν συνεχεία προσχώρησε και ο Beto Stonebird με ήχους newschool. Τελικά καθιερώθηκε με αρκετές καλές δουλειές μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και με δυνατά clips όπου επιμελείται ο TERPO41. Οι δουλειές γίνονται ατόφια σε ”Home” και τελική μορφή από Beto Stonebird. Αναμένονται ολοκαίνουριες δουλειές από τα αδέρφια μας ONCE UPON A TUNE (O.U.T.) και ένα μήνυμα τους : ”Μην ξεχνάτε τσακάλια πάντα να χαμογελάτε!!!!!!”. Επειδή τα λόγια είναι περιττά ακολουθήστε τους στα social media και θα καταλάβετε.

Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=XhcOa1TlX7s
Instagram : https://www.instagram.com/o.u.t_onceuponatune/
Facebook : https://www.facebook.com/terpo41.blacksound
Soundcloud : https://soundcloud.com/o-u-t-once-upon-a-tune/tracks

Γράφει ο Apeitharxos Pistos : Θέλει μεγάλη δύναμη και θέληση για τους ομογενείς μας και όχι μόνο του εξωτερικού, να διαδίδουν την hip hop κουλτούρα μας, με τον καλύτερο τρόπο, παρά τις τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ως προς την καθημερινότητά τους. Δεν έχω να πω, παρά μόνο ένα μεγάλο RESPECT και ότι τους ευχαριστούμε γι’αυτό.

Επιμέλεια Άρθρου : Apeitharxos Pistos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *