Άρθρο OVERDOZ

Άρθρα
Spread the love
938 Views

Άρθρο OVERDOZ

OVERDOZ (Ηλίας) . Γεννημένος τον Νοέμβριο του 1986 και κάτοικος Λάρισας. Overdose σημαίνει υπερβολική δόση..στο δικό του μυαλό Overdose σημαίνει υπερβολική δόση μουσικής!!Γιατί χωρίς μουσική δεν ζούμε οπότε..OVERDOZ! Το πρώτο του ψευδώνυμο ήταν BOMBER εν συντομία BOB, η υπογραφή του από το graffiti. Αν και πτυχιούχος τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων, τον έχει ελκύσει ο αυτοσχεδιαμός όσον αφορά την πένα και το beat making.

Πρώτη φορά άκουσε hip hop το 1999 με έναυσμα τους Terror X Crew και από τότε δεν έχει σταματήσει να ψάχνετε στον χώρο. Επιχείρησε να δημιουργήσει ένα crew στα σχολικά του χρόνια το ”Αόρατη Απειλή”. Ξεκίνησε γράφοντας κάποια beats όπου και ηχογράφησαν κάποια κομμάτια όπου και μοιράστηκαν ”κόπιες” χέρι με χέρι. Το crew χάλασε για διάφορους λόγους και ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του.

Έως τώρα έχει στην κατοχή του ένα library 500 τραγουδιών σε στίχους και περίπου 200 ηχογραφημένων και όπως δηλώνει ”δεν με ένοιαζε ποτέ ούτε με νοιάζει να κάνω το ραπ επάγγελμα απλά κάνω την καύλα μου και περνάω την ώρα μου ευχάριστα βάζοντας το μυαλό και την καρδιά μου σε δρόμους που όποιος δεν ασχολείται δεν πρόκειται να καταλάβει”, ”Όσο περνάν τα χρόνια η φλόγα δεν σβήνει και η ανάγκη για έκφραση ειδικά στην εποχή που ζούμε είναι σχεδόν επιβεβλημένη”. Παραγωγές, ηχογραφήσεις, mix, mastering γίνονται όλα από εκείνον στο προσωπικό του home studio.

-Youtube OVERDOZ LARISSA : https://www.youtube.com/channel/UCNML6aCOX_BXW_malE54uEg
-Facebook OVERDOZ : https://www.facebook.com/Hliask1/

Επιμέλεια άρθρου : Apeitharxos Pistos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *