Άρθρο : PΑΠΑΝΑΓΚΗ

Άρθρα
Spread the love
575 Views

Ραπανάγκη (Βασιλική) γεννήθηκε το 2000 στον Πειραιά, σε μια γειτονιά στα Καμίνια, ενώ κατάγεται από την Μήλο, όπου έζησε εκεί όλη της την εφηβεία. Με την ραπ μουσική ξεκίνησε να ασχολείται το 2015, με το nickname Ραπανάγκη, το οποίο είναι ένα δικό της λογοπαίγνιο για το επώνυμο της.

Οι επιρροές της με την Hip Hop κουλτούρα; Τίποτα το συγκεκριμένο, απλά όποιοι καλλιτέχνες ταίριαζαν με την δική της ιδεολογία και της άγγιζαν ευαίσθητες χορδές, είναι και η απάντηση που μας δίνει στην ερώτηση μας, εδώ στο Hip Hop dromologio. Από τις solo της δουλειές, η ίδια ξεχωρίζει αρκετά την τελευταία της κυκλοφορία εν ονόματι ” Στα ίσια” , η οποία κυκλοφόρησε στις 22 Οκτωβρίου 2020, όπως και σας το παρουσιάζουμε αποκλειστικά στο hiphopdromologio.gr.

►lyrics/rap : Ραπανάγκη ►rec/mix/master : NoName Studio ( Ραπανάγκη ) ►production : Skeletomenos ►logo : Kujira

Το κομμάτι αυτό αναφέρεται στην ελληνική ραπ πραγματικότητα, όπως έχει σχολιάσει ένας ακροατής κάτω από το βίντεο του κομματιού της. Σε ένα από τα stage που έχει εμφανιστεί είναι και το “bums”.

” Είναι ένας αυθόρμητος, απρόοπτος και ευχάριστος άνθρωπος, ο οποίος συνέχεια γράφει στίχους, δεν μένει στάσιμη και σχεδιάζει πολλά δυνατά πράγματα για το μέλλον.. εξάλλου το Hip Hop δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση φίλοι μου…”

instagram : https://instagram.com/rapanagki?igshid=11raxf2kwk7fu
youtube : http://youtube.com/channel/UCaW7gnoUjTZLgKMhQeo_0NA
facebook : https://www.facebook.com/vasrapanaki

Επιμέλεια άρθρου : nanysecret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *