Άρθρο VeeGee

Άρθρα
Spread the love
488 Views
Όλη την συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε εδώ.

Άρθρο VeeGee

VeeGee (Βαγγέλης) γεννημένος το 1997 γέννημα – θρέμμα ”Γουδίωτης” και τρελαμένος τοπικιστής. Τα πρώτα ακουστικά ερεθίσματα στην ραπ μουσική δημιουργούνται σε μικρή ηλικία μέσα από έναν hight skill mc της ξένης μουσικής βιομηχανίας, τον Eminem καθώς και Big Pun,Big L,Non phixion,ill bill και στα ”αθώα” χρόνια (λέμε τώρα) του γυμνασίου ξεκινάει τους ραψωδικούς αυτοσχεδιασμούς, ”συντονισμένος” εν συνεχεία στην Boom Bap με προτίμηση griselda και ότι έχει να κάνει με ύφος old school και από Ελληνικής hip hop σκηνής Εισβολέα, rns, answer & Eversor.

Τον Φεβρουάριο του 2020, κυκλοφορεί το πρώτο του alboum με τίτλο ”Groot the First”. (Μουσική Παραγωγή: JK One, Cuts: JK One, Mix/Master: JK One Ηχογραφήθηκε στο MIXDOWN STUDIO, Artwork by: After π.

Ένα alboum, το οποίο αποτελείτε από δέκα μοναδικά κομμάτια και από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του να ξεχωρίζει το ”Είμαστε Γουδί ft Deja”. Ως λάτρης του τόπου του όπως δηλώνει, το καταλαβαίνει κανείς μέσα από τα κομμάτια του, υπερασπιζόμενος και θέτοντας όρια. Μπορούμε να ξεχωρίσουμε ένα ιδιαίτερο εξώφυλλο, το οποίο αποτελείτε από έναν μισό σκύλο και μισό λιοντάρι, το οποίο όπως δήλωσε μέσα από την εκπομπή hip hop dromologio στις 21-02-2020, όπου ήταν καλεσμένος μας με τον AK Rastou από Local State, μας δήλωσε ότι : ”Το όνομα του δίσκου καθώς και το εξώφυλλο,  είναι από τον σκύλο μου τον Groot… Έχω μια εμμονή με το σκυλί μου και πιστεύω ότι είμαστε όλοι λίγο σκυλιά και το λέει και ο δίσκος από μόνος του.”

Ο VeeGee, τα τελευταία χρόνια εισχώρησε στους Local State, το οποίο crew αποτελείτε από τους, Black Ace,AK Rastou & Deja Vu. Ένα νέο πολλά υποσχόμενο  underground συγκρότημα το οποίο καθημερινά κερδίζει ”οπαδούς”. 

Εάν σε βγάζει ο δρόμος σου από Γουδί μεριά, δεν υπάρχει περίπτωση, να μην ακούσεις για τους Local State και όπως λέει ένα δίστιχο από το κομμάτι ”Φάρα” του alboum του VeeGee : ”Φάρα μπλεγμένη μες στον τοπικισμό, ”Γου”, ο φάρος να λάμπει πριν το χαιρετισμό ”Δι”… 

Σελίδα Facebook : https://www.facebook.com/Veegee-100402538071523/?modal=admin_todo_tour

Το alboum του VeeGee μπορείτε να το ακούσετε εδώ : https://www.youtube.com/channel/UCc7hCUEMVMlx3dMV5u87kbQ

Επιμέλεια Άρθρου : Apeitharxos Pistos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *